Novetats

Divendres, 21 abril 2023 07:15

Manual de Neurología para Terapia Ocupacional

Written by

Manual l'objectiu del qual és presentar els conceptes bàsics de la Neurologia necessaris per a un estudiant i un professional de Teràpia Ocupacional i d'altres disciplines afins com la Fisioteràpia, sense necessitat d'aprofundir en excés en altres aspectes que habitualment es presenten en obres clàssiques dirigides a professionals amb formació mèdica.
Consta de 252 pàgines en format 17×24 cm, impreses a dues tintes i il·lustrades amb taules, dibuixos, fotografies i diagrames explicatius que complementen de manera funcional al text.

Llibre de consulta ràpida i completa sobre patologies en Atenció Primària i Urgències. Metodologia MEAP (Motiu de consulta, Examen clínic, Anàlisi i orientació diagnòstica, Pla i tractament). Informació actualitzada i de qualitat sobre les consultes més freqüents en el nen i l'adolescent d'una forma versàtil i sintètica. Dirigit especialment a metges en formació i a qualsevol altre especialista que atengui pacients en edat pediàtrica en serveis d'Atenció Primària.
Consta de 620 pàgines estructurades en 20 seccions il·lustrades amb dibuixos, gràfiques, fotografies i taules, i un annex de làmines a color en forma d'Atles.

Divendres, 21 abril 2023 06:37

Nefrología Clínica

Written by

Llibre d'estudi i consulta per a estudiants de Nefrologia. Aquesta 5ª edició és, sens dubte, l'obra de referència dels residents de Nefrologia i proporciona a nefròlegs, internistes i metges d'atenció primària informació actualitzada i útil per a la seva pràctica diària.
Consta de 1.368 pàgines profusament il·lustrades a color amb dibuixos, fotografies i taules que complementen els seus textos.

Pàgina 1 de 19

JAZ Editors

Antoni Forrellad, 14

08208 Sabadell (Barcelona)

 

+34 937 304 344

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

© JAZ Editors SL - Tots els drets reservats. Turipano360 | Marketing online

Please publish modules in offcanvas position.